ISO 27001

Ga voor operationele efficiëntie

Hulp bij ISO 27001

Denk je eraan om te starten met het behalen van een ISO 27001-certificering of wil je de overstap maken naar de 2022-norm?
Bij Pronidus helpen we je graag.

Wij geloven in een gedegen aanpak waar we kijken naar de processen die al leven in de organisatie en iedereen te betrekken bij de implementatie van toevoegingen of wijzigingen. Zo wordt het ISO 27001 proces geen proces dat wordt gedragen door enkelen, maar draagt iedereen zijn steentje bij en kan de organisatie de vruchten plukken van de vooruitgang in leveranciersbeheer, risico analyses, bewustzijncampagnes en nog tal van voordelen.

We hebben aandacht voor de dagelijkse realiteit en streven naar tastbare resultaten, altijd in nauwe samenwerking met het bedrijf. Jullie zijn immers het meest vertrouwd met de organisatie, en alleen zo kunnen we het beste resultaat voor jouw bereiken.

Operationele Efficiëntie

De implementatie van ISO 27001 verbetert de operationele efficiëntie door het stroomlijnen van processen en het verminderen van beveiligingsincidenten.

Krijg grip op uw risico's

ISO 27001 helpt organisaties risico's te identificeren en te beheren, waardoor potentiële bedreigingen voor informatiebeveiliging worden verminderd.

Wordt een vertrouwde schakel in de keten

Een ISO 27001-certificering toont aan klanten, partners en stakeholders dat uw organisatie zich inzet voor de bescherming van hun gegevens.

Financiële optimalisatie

De implementatie van ISO 27001 kan leiden tot kostenbesparingen door het verminderen van beveiligingsincidenten en het minimaliseren van juridische risico's.
ISO 27001, de internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging.


Een ISO certificaat biedt een solide basis om gegevens veilig te stellen en vertrouwelijkheid te waarborgen. Door ISO 27001 te implementeren, verminderen bedrijven risico's, voldoen ze aan wettelijke vereisten, bouwen ze klantvertrouwen op, verbeteren ze operationele efficiëntie en verwerven ze een concurrentievoordeel. Het is de sleutel tot het beschermen van gevoelige informatie en het versterken van uw bedrijfsreputatie. Kies voor ISO 27001 en maak informatiebeveiliging een prioriteit voor uw organisatie.

  • Hulp bij uw ISMS
  • Implementatie van de laatste versie
  • Advies op maat
  • Uw Annex A doorgelicht

Visualiseer uw organisatie.

"De vraag is niet of, maar wanneer u wordt geraakt."
Ook zo moe van deze uitspraak?

Bij Pronidus geloven we er in dat de verdediging minstens even goed moet zijn als het herstel.

Maak uw organisatie weerbaar, weet waar u aan toe bent.

Voldoen aan wet & regelgeving.

Voldoen aan wet & regelgeving.

Onze analyse biedt een cruciale eerste blik op hoe uw bedrijf zich verhoudt tot de actuele wet- en regelgeving.

  • NIS & NIS2
  • AVG
  • Sector specifieke eisen

Onze evaluatie biedt een grondige analyse van uw huidige systemen en beveiligingsprotocollen waardevolle inzichten. Deze inzichten zijn essentieel om te begrijpen waar uw bedrijf staat in termen van compliance en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Vertrouw op onze expertise voor een gedetailleerd overzicht, zodat u geïnformeerde beslissingen kunt nemen voor een veiligere toekomst.

Verhoog het Vertrouwen van Uw Klanten met Onze Cyberweerbaarheidsanalyse

Uithangbord van vertrouwen

In het huidige digitale tijdperk is vertrouwen van klanten essentieel voor het succes van uw bedrijf.

Door onze cyberweerbaarheidsanalyse te gebruiken, kunt u laten zien dat u serieuze stappen onderneemt om de data van uw klanten te beschermen. Dit is niet alleen een teken van betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid maar versterkt ook de band met uw klanten.
© Copyright 2024 Pronidus
Sitemap Privacy Policy