Security Awareness

Meer dan alleen phishing simulaties.

Waarom Security Awareness?

In onze huidige digitale wereld is enkel technische beveiliging gewoon niet voldoende. Al heb je de strafste firewalls en antivirussoftware, als Jan van de boekhouding op een verdachte link klikt kan het al meteen fout gaan. (Sorry Jan)

We moeten durven toegeven dat de grootste beveiligingsrisico's dikwijls niet in onze systemen zitten, maar wel achter een bureautafel.

Cybercriminelen weten dit maar al te goed en mikken op menselijke missers. Ze hebben geen nood aan ingewikkelde hacks als een simpele e-mail volstaat om uw hele netwerk overhoop te halen. Daarom is security awareness geen overbodige luxe, het is keihard nodig.

Met security awareness trainingen maken we van uw personeel geen zwakke schakels, maar juist uw eerste verdedigingslinie.
We leren hen hoe ze de slimmigheidjes van cyberboeven kunnen spotten en tegenwerken.
Het gaat er niet alleen om de risico's te vermijden, maar ze ook actief te keren.

Verklein het risico op datalekken

Door werknemers te trainen in security awareness, vermindert u de kans op incidenten veroorzaakt door menselijke fouten.

Meer dan alleen phishing

Onze trainingen bieden een uitgebreide educatie in cyberhygiëne, waardoor uw personeel goed voorbereid is op een breed scala aan cyberdreigingen.

Versterken van de bedrijfscultuur

Een bewustzijn van veiligheid binnen de organisatie creëert een proactieve houding tegenover beveiligingsrisico's.

Bescherming tegen evoluerende cyberdreigingen

Regelmatige training zorgt ervoor dat uw personeel up-to-date blijft met de nieuwste bedreigingen en hoe deze te herkennen.
Stel uw werknemers in hun kracht.

Door te kiezen voor onze security awareness trainingen, zet u een belangrijke stap naar het verkleinen van het risico op datalekken.
Uw werknemers worden niet alleen getraind om alert te zijn op phishing, maar krijgen een uitgebreide educatie in cyberhygiëne, waardoor ze goed voorbereid zijn op een breed scala aan cyberdreigingen.
Dit draagt niet alleen bij aan de veiligheid van uw organisatie, maar versterkt ook de bedrijfscultuur door een proactieve houding tegenover beveiligingsrisico's te creëren.
Bovendien zorgt de training ervoor dat uw personeel altijd up-to-date is met de nieuwste cyberdreigingen en weet hoe deze te herkennen, waardoor uw organisatie steeds een stap voor blijft in de strijd tegen cybercriminaliteit.

  • Awareness van A-Z
  • Mix van training en oefening
  • Training op maat van uw bedrijf

Visualiseer uw organisatie.

"De vraag is niet of, maar wanneer u wordt geraakt."
Ook zo moe van deze uitspraak?

Bij Pronidus geloven we er in dat de verdediging minstens even goed moet zijn als het herstel.

Maak uw organisatie weerbaar, weet waar u aan toe bent.

Cyberhygiëne

Breng uw Cyberhygiëne op orde

Onze programma's gaan verder dan phishing en voorzien uw medewerkers van essentiële kennis om digitale informatie veilig te behandelen. Zo wordt uw organisatie beter beschermd tegen cyberdreigingen in de snel veranderende digitale wereld.

Verklein het risico op datalekken

De impact van een datalek

Datalekken kunnen verwoestende gevolgen hebben voor organisaties. Ze resulteren in verlies van vertrouwen, financiële schade en juridische problemen. Bescherm uw bedrijf met security awareness training om de impact van datalekken te minimaliseren.
© Copyright 2024 Pronidus
Sitemap Privacy Policy